„Hristos a înviat” într-un mall din Beirut

by

In City Mall din Beirut, Liban, arabii ortodocsi marturisesc Invierea Domnului nostru Iisus Hristos. Aceasta este o dovadă de mare curaj: să cânţi „”Hristos a inviat”” într-un mediu preponderent musulman. Si cand te gandesti ca multora dintre noi ne e rusine, intr-o tara ortodoxa, sa ne facem cruce cand trecem pe langa biserica.

Nota noastra: Primul cantaret rosteste stihul din Psalmi „Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa” dupa care se canta „Hristos a inviat din morti cu moartea pre moarte calcand si celor din morminte viata daruindu-le” in araba si greaca.

22 răspunsuri to “„Hristos a înviat” într-un mall din Beirut”

 1. Simon Marius Says:

  marian spune:Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa. Hristos a inviat din morti cu moartea pre moarte calcand si celor din mormantu-ri viata daruindu-le. Slavit sa fie Domnul !

 2. Ioana Says:

  INCREDIBILLLLLLLL ! Bravo lor pt.curaj.!!

 3. MIHAI Says:

  Laudat fie Numele Tau Iisuse Doamne! Multumim Tie pentru Sfintele daruri cu care ne fericesti pe noi, cei ce-ti cantam Aliluia!

 4. Dincolo de Nori Says:

  Hristos a inviat!
  Este reclama la T-Mobile, din seria „Life’s for sharing” creata de Saatchi & Saatchi, agentie de advertising greu de intrecut. Poate doar de RKCR/Y&R intrecuta 🙂
  Frumoasa realizare!

 5. MONICA Says:

  CE FRUMOS!…HRISTOS A INVIAT!

 6. petrisor Says:

  „CATI IN HRISTOS V-ATI BOTEZAT,IN HRISTOS V-ATI SI-MBRACAT”
  3 ALILUIA,…..NU UITATI.

 7. Lara Says:

  Hristos a inviat !

  Domnul Iisus Hristos, Dumnezeul Cel Viu, Singurul Domn si Dumnezeu care a invins moartea si care are Puterea de a ierta pacatele oamenilor !
  Slavit sa fie in veci Numele Lui ! Amin !
  Mi-a facut o placere deosebita postarea asta pe Internet.

 8. Pop Anca Maia Says:

  Slavit fie numele Domnului. Sfintei Invierii Sale ne inchinam.
  Splendida marturisire a credintei crestin ortodoxe in acel Mall.
  Cinste lor.

 9. Ninel Says:

  Si atunci ma intreb cum stam NOI cu toleranta.

  • goru geo Says:

   @ninel
   „Totuși, musulmanii resping teologia creștină privind doctrina Treimii care îl privește pe Iisus ca pe Fiul lui Dumnezeu), văzând aici o formă de politeism.” – wikipedia. Cum se numeste asta? Ipocrizie parca. Cat despre toleranta, intelegi notiunea? Probabil ca anumite aspecte ale istoriei (macar din istoria Tarii noastre) nu ti-au fost dezvaluite. Intereseaza-te dumneata umpic despre djihad, sultanii Imperiului Otoman si Coran. Daca le pui cap la cap ai sa gasesti acolo „toleranta”.

 10. joseph Says:

  Se pare ca nu stiti ca Liban este o tara crestina, nu musulmana… oricum in liban si Siria… Crestinii traiesc intr-o atmosfera de toleranta… si au aceleasi drepturi la fel ca musulmani

  • goru geo Says:

   @ joseph
   Lebanon’s population is estimated to be 59.7% Muslim and 39% Christian. Mi se pare ca e preponderent musulmana populatia. Nu, nu au crestinii aceleasi drepturi ca si musulmanii, intrucat in multe din moschei le este interzis accesul celor dintai.

   • Sam Says:

    Conform constitutiei Libaneze, presedintele tarii trebuie sa fie Crestin Maronit.

  • podobii Says:

   In Liban sunt 59,7% musulmani si DOAR 8% crestin ortodocsi (wikipedia). Si iata cum de ce este foarte normal sa nu stim ”ca Liban este o tara crestina”. Dar, ca poanta e buna sa sti: Libanul, tara crestina! Ha-ha-ha!!!

 11. Danut Says:

  Mie mi-a facut mare bucurie sa vad aceasta inregistare si am trimis-o la toti amicii mei. Multumesc pentru postare.

 12. PETRA Says:

  Da,ADEVARAT A INVIAT.HRISTOS A INVIAT CU MOARTEA PE MOARTE CALCAND.A facut-o pt.noi oamenii pacatosi.Sa ne dea DUMNEZEU putere si intelepciune ca din tot sufletul sa ne rugam pt.iertarea greselilor noastre enorme si sa respectam sacrificiul LUI IISUS HRISTOS.

 13. Mircea Says:

  Hristos a inviat !

  Domnul Iisus Hristos, Dumnezeul Cel Viu, Singurul Domn si Dumnezeu care a invins moartea si care are Puterea de a ierta pacatele oamenilor !
  Slavit sa fie in veci Numele Lui ! Amin !

  Mircea

 14. dan coste Says:

  Dar e vorba despre un montaj, un fel de spot, nu-i asa? Nu e ceva spontan, asa ca teama de musulmani nu cred ca se pune in aceasta situatie.
  Oricum, foarte frumos.

  Adevarat a-nviat!

 15. Mitica Says:

  Extraordinar!!!

 16. Andreea Says:

  da, am vazut. este ceva minunat

 17. onufria Says:

  Invierea lui Hristos vazand sa ne inchinam Sfantului Domn Iisus, Unuia Celui fara de pacat. Crucii Tale ne inchinam Hristoase si Sfanta Invierea Ta o laudam si o marim, ca Tu esti Dumnezeul nostru, afara de Tine pe altul nu stim, numele Tau numim.
  Veniti toti credinciosii sa ne inchinam Sfintei Invierii lui Hristos; ca iata a venit prin Cruce bucurie la toata lumea.
  Totdeauna binecuvantand pe Domnul, laudam Invierea Lui, ca rastignire rabdand pentru noi, cu moartea pe moarte a calcat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: