O NOUĂ TĂTMĂDUIRE MINUNATĂ

by

Sf Nectarie Sf Ioan Rusu

Sf Nectarie Sf Ioan Rusu

Am primit de la doamna Varvara N. urmatoarea marturie:

Anul acesta, cu ajutorul lui Dumnezeu am avut marea binecuvantare de a lua parte la praznicul Sf. Ierarh Nectarie pe 9 Noiembrie chiar la el acasa, in Eghina, Grecia. Programul celor 6 zile de pelerinaj a fost bine organizat, asa incat zilnic am vizitat manastiri si ne-am inchinat la sfinte moaste, printre care, Sf. Ioan de Rila, Sf.Dimitrie Izvoratorul de Mir, Sf. Grigorie Palama, Sf. Mare facator de minuni  Ioan Rusul, Sf. Cuvios David din Evia, Sf. Paraschevi,vindecatoare de boli de ochi.
In timpul parcurgerii cu autocarul a distantei de la o manastire la alta, parintele insotitor obisnuia sa ne citeasca din viata si minunile sfintilor pe care urma sa-i vizitam. De fiecare data cand ne citea din Minunile Sf.NECTARIE si ale  Sf. IOAN RUSUL, parintele plangea, neputandu-si stapani lacrimile. Ne miram in sinea noastra gandind ca este o fire sensibila, neindraznind sa-l intrebam de ce plange. Dupa o luna de la incheierea pelerinajului, am aflat adevarul: parintele era grav bolnav, avand o tumoare pe care urma s-o opereze la intoarcerea din Grecia.

Dupa incheierea pelerinajului parintele a mers la spital, dar, minune!, medicii i-au spus ca nu mai este nevoie de operatie, tumoarea nemaiexistand! Sfintii n-au ramas indiferenti la rugaciunile si lacrimile parintelui, vindecandu-l pe loc. Aceasta minune o cunosc mai multe persoane dintre pelerinii care au vizitat Grecia anul acesta, in perioada 7-12 Noiembrie.

Un răspuns to “O NOUĂ TĂTMĂDUIRE MINUNATĂ”

  1. Andreea Says:

    Minunat! Slava Tie, Doamne!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: